Liposuctie: Billlift zonder implantaat

Liposuctie billen met of zonder huidverstrakking van de billen

Deze billen operatie is geschikt indien u teveel volume heeft van de billen, maar geen overschot van huid. Door liposuctie van de billen wordt het teveel aan vetmassa verwijderd en de huid wordt strakker.

Bilvergroting met implantaat

Bilimplantaat

Een bilimplantaat is een geschikte bil correctie voor mannen en vrouwen die vinden dat hun billen te klein of te plat zijn. De plastisch chirurg plaatst het speciale siliconen bilimplantaat diep in de bilspier. Het litteken bevindt zich tussen de billen, vlak boven de anus, waardoor het sociaal onzichtbaar is.

"Cosmetische chirurgen van het Chugay Cosmetic Surgery Institute, Long Beach, Californië leidden een vergelijkend onderzoek om erachter te komen of de ene techniek beter is dan de andere in relatie tot complicaties, post-operatieve pijnen en patiënt tevredenheid."

Lees hier de rest van het artikel "Patiënten geven de voorkeur aan implantaten voor bil vergroting" dat in een uitgave van American Journal of Cosmetic Surgery stond.

 

Billen Lift met implantaat

Om slappe billen te verstevigen. De billen lift verbetert ook de vorm van de taille en de heupen. De billen lift is een geschikte bil correctie wanneer uw billen het juiste volume hebben, maar uitgezakt zijn. Een billen lift kan endoscopisch gebeuren, via kleine steekgaatjes (Serdev methode). Deze eenvoudige plastische chirurgie aan de billen geeft meestal een naar verhouding indrukwekkend resultaat. Indien het verzak te ver gevorderd is, wordt een excisie van het hangende weefsel aangewezen met een litteken in de bilplooi. Niet zelden wordt een billen lift gecombineerd met volumevergroting middels een speciaal siliconen bilimplantaat.

Brazilian Buttlift / Braziliaanse billift

Dr. Hoeyberghs kan de Brazilian buttlift uitvoeren, maar u moet zich dan bewust zijn van het volgende:

De Brazilian buttlift is een lipotransfer van overtollig vet op 1 plaatsdat, na behandeling om de slaagkansen te verhogen, wordt overgeënt in de billen. Let op: dit resultaat is niet blijvend en daarom ondergaat men deze procedure meestal meerdere keren. Kostprijs per keer: € 2200.

OOK HIER GELDT: KIES UW PLASTISCH CHIRURG ZORGVULDIG OP BASIS VAN TALENT, OPLEIDING, ERVARING EN EERLIJKHEID!

Genitale Chirurgie - vrouwen

Schaamlippen

Binnenste (kleine) schaamlippen

Verkleining van uithangende binnenste schaamlippen is de meest populaire cosmetische ingreep van het geslachtsorgaan. Naast esthetische bezwaren, opperen de patiënten ook wel eens fysische last bij fietsen, paardrijden en contactsport. Een aanzienlijk deel van de patiënten met dit verzoek rapporteert een voorgeschiedenis van kindermisbruik en zien de operatie als een “nieuw begin”. Na preciese verwijdering van het vaak asymmetrische overtollige weefsels, gebruiken we oplosdraad voor hechting. Het herstel duurt doorgaans 2 weken.
PRIJS:  €1500 (IVS optioneel €350)

Buitenste schaamlippen

Bij veroudering verliezen deze wat volume. Ze kunnen opgevuld worden tot wat meer vlezige consistentie met een eigen vet transfer, die desgewenst herhaald kan worden.
PRIJS: €1500 (IVS optioneel €350)

Zeldzamer zijn jongere patiënten met buiten proportie ontwikkelde grote schaamlippen. Deze kunnen gereduceerd worden, maar het litteken is wat meer zichtbaar dan een reductie van de kleine schaamlipjes.
PRIJS: €1500 (IVS optioneel €350)

Clitoris

Vrouwen met een complex over de grootte van hun schaamlippen, vinden vaak het weefsel over het clitoris gebied wat te nadrukkelijk aanwezig. Dit “klitkapje” kunnen we verkleinen met nauwelijks zichtbaar litteken.
PRIJS: €1150 (IVS optioneel €350)

Vagina

Pijnlijke littekens

Na bevalling met inscheuring of episiotomie, kan het restlitteken wel eens pijnlijk opspelen. Veelal helpt hierbij plastische revisie met individuele litteken correctie.
PRIJS: € 850 (lokale anesthesie)

Hymenoplastiek (maagdenvlies reconstructie)

In primitieve culturen wordt seksuele maagdelijkheid nog aan inscheuring met bloeding op de eerste huwelijksnacht gekoppeld. Om zeker te zijn dat ze hierin aan de verwachtingen voldoen, vragen huwbare meisjes wel eens voor medische zekerheid dat dit na de eerste penetratie ook zal geschieden. Maagd, of niet, al te vaak kan enkel een chirurgische modificatie van de plaatselijke anatomie hier soelaas brengen.
PRIJS: €1500

Video informatiereeks Plastische Chirurgie

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult