Arm Correctie - Armlift

Armcorrectie en Armlift - Liposuctie en/of Bodytite van de armenLIPOSUCTIE - ARMLIFT - BRACHIOPLASTIEK

Zware bovenarmen of dikke bovenarmen

Een arm correctie kan bestaan uit een armlift of brachioplastiek; een esthetische ingreep die de laatste jaren veel gevraagd wordt door mensen met zware bovenarmen of dikke bovenarmen. Het is een typisch ouderdomsverschijnsel: bovenarmen die steeds slapper worden. Dit komt niet alleen omdat de huid dunner wordt, maar ook omdat de spieren verslappen. Daarnaast kan  wanneer u veel bent afgevallen, er aan de onderkant van de voorheen dikke en zware bovenarmen een overschot aan huid zitten.

Arm correctie zonder littekens:  liposuctie en /of huidverstrakking

Patiënten met zware bovenarmen hebben soms een teveel aan onderhuids vet, dat weggenomen kan worden met liposuctie. Dit is met name belangrijk om toekomstig verzak te voorkomen. Zelfs zonder het maken van littekens is er vaak een indrukwekkende samentrekking van de overtollige huid na de operatie aan de bovenarm, vooral wanneer de nieuwe huidverstrakkingstechniek wordt ingezet. Patiënten die geen littekens willen zullen deze armcorrectie verkiezen. De huidverstrakking techniek zorgt voor extra samentrekking van de huid voor patiënten die graag gladdere en strakkere armen willen.

Arm correctie met littekens: armlift en brachioplastiek

Helaas is het verzak soms zo uitgebreid geworden dat littekens niet kunnen voorkomen worden. In dit geval, is een armcorrectie in de vorm van een armlift of brachioplastiek (om de overtollige huid te verwijderen) de meest geschikte behandeling.

Bij een brachioplastiek zijn de littekens zo goed mogelijk verborgen, want ze bevinden zich vanaf de oksel naar beneden aan de binnenkant van de arm. Houd er rekening dat de littekens bij een armlift voor enkele maanden tot een jaar rood zijn en wat dikker. Na een armlift zal u natuurlijk het ongemak van kneuzingen ervaren. Wij raden 2 tot 3 dagen werkverlet aan. Gedurende 3 weken heeft u wellicht ook wat doofheid en een trekkerig gevoel.

De liposuctie prijzen bij een arm correctie en de prijzen voor een armlift treft u hiernaast aan bij 'Prijzen -  Arm Correctie' en 'Prijzen - Liposuctie en Huidverstrakking'.

Informatieve film over liposuctie

Dr. Hoeyberghs laat zien hoe een liposuctie operatie gebeurd.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult