Billen Lift met implantaat

Om slappe billen te verstevigen. De billen lift verbetert ook de vorm van de taille en de heupen. De billen lift is een geschikte bil correctie wanneer uw billen het juiste volume hebben, maar uitgezakt zijn. Een billen lift kan endoscopisch gebeuren, via kleine steekgaatjes (Serdev methode). Deze eenvoudige plastische chirurgie aan de billen geeft meestal een naar verhouding indrukwekkend resultaat. Indien het verzak te ver gevorderd is, wordt een excisie van het hangende weefsel aangewezen met een litteken in de bilplooi. Niet zelden wordt een billen lift gecombineerd met volumevergroting middels een speciaal siliconen bilimplantaat.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult