Genitale Chirurgie - mannen

Besnijdenis

Hoewel dit een eenvoudige ingreep lijkt, zijn er toch heel wat gedupeerden van minder goed uitgevoerde besnijdenis, met zowel esthetische als functionele bezwaren. Een besnijdenis bij kinderen veroorzaakt bovendien een zeker seksueel ontwikkelingstrauma, al te vaak met levenslange gevolgen. Ook voor voorhuid vernauwing (phimosis) raden we dus kinderbesnijdenis sterk af. Er zijn veel minder ingrijpende alternatieven om deze probleempjes effectief op te lossen. In de HOFFkliniek doen we dus enkel besnijdenis vanaf de leeftijd van 18 jaar, zelfs indien beide ouders er op vroeger leeftijd om vragen. Overgevoelige mannen die lijden aan ejaculatio praecox (voortijdige zaadlozing) kunnen soms geholpen worden door een operatie om de gevoeligheid van het erotische eindorgaan te verminderen. Dit kan door een hoge besnijdenis met of zonder doorsnijden van gevoelszenuwen.
PRIJS: €1000 (optioneel IVS €350)

Teelbal prothese

Mensen die een of beide teelballen ontbreken, worden geholpen door het inbrengen van siliconen testikels, al dan niet na een oprek procedure van de balzak.
PRIJS: vanaf €1500 (prijs is exlusief implantaat)

Penisvergroting

De enige ingreep die hiervoor wel een met succes wordt toegepast is het inbrengen van lichaamseigen vet onder de penis huid. Het is in de regel een ingreep die geregeld herhaald moet worden en aanleiding geeft tot knobbelvorming. Toch bestaan er patiënten die zo naar tevredenheid geholpen worden.
PRIJS lipofilling penis: €1400

Scrotum

Middels het aanspannen van de balzak, kan het verouderende effect van de zwaartekracht (het zgn “ballclapper”fenomeen) behandeld worden. Ook storende rimpelvorming wordt zo weggewerkt. Littekens verdwijnen rond de basis van de penis in de overgang naar de balzak.
PRIJS: € 2500 (Lokale Anesthesie) incl. overnachting

Zaadleiders

Sterilizatie kan op verzoek gebeuren, al dan niet samen met andere ingrepen. Het effect is pas na spermaonderzoek 3 maanden na de ingreep betrouwbaar. Littekens zijn onzichtbaar.
PRIJS: €1500 (Lokale Anesthesie)

Zaadleider reconstructie bij spijtoptanten van een chirurgische sterilisatie is mogelijk met microchirurgische techniek. Let wel: het reconstrueren van de zaadleider tussen teelbal en zaadblaasjes, is geen sluitende garantie voor gezond sperma na de ingreep. De ingreep moet goed opgevolgd worden en gebeurt in samenspraak met een bevoegd fertiliteitscentrum.
PRIJS:€ 3000

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult