Halslift

HalsliftWat is een halslift?

Een halslift zet de dunne halsspier(platysma) vast voor en achter het oor zodat de hals opnieuw vlak en jeugdig voorkomt omdat ook afhangende nekplooien opgetrokken worden.

Bij een halslift wordt er een insnede gemaakt voor en achter het oor om de oorlel heen. Zo maakt de plastisch chirurg de huid van de hals los en trekt die strak. Dit is ook het moment waarop eventuele vetophopingen weggezogen kunnen worden. Soms maakt de plastisch chirurg tijdens de halscorrectie ook een kleine insnede onder de kin. Zo kunnen ook de onderliggende spieren gecorrigeerd worden voor een extra mooi resultaat.

Deze procedure is goed te vergelijken met een facelift alleen gebeurt de procedure niet in het aangezicht maar in de halsstreek. Een combinatie van facelift en halslift is dan ook mogelijk. Vaak dient ook een beetje liposculptuur onder de kin te gebeuren.

Veroudering van de hals - lees hier wat kunt u eraan doen.
 

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult