Injectables (inspuitingen) bij HOFFkliniek

Injectables en inspuitingen bij de HOFFKliniekInspuitingen met garantie bij Dr. HOEYBERGHS!

Sinds 2007 is het geven van injecties de meest uitgevoerde cosmetische procedure.

Wat zijn inspuitingen? 


Een inspuiting zwakt de dynamische gezichtsspieren (mimiek) die verantwoordelijk zijn voor rimpels af. Deze spieren ontspannen zich omdat de zenuwtoevoer naar deze spieren geblokkeerd wordt.

Waar wordt in gespoten?

Deze inspuitingen zijn zeer geschikt voor 3 gebieden in het gezicht: frons, voorhoofd en kraaiepoten.

De arts spuit 25 eenheden per zone.

Na de inspuitingen kunt u gewoon uw dag verder invullen en de lijntjes zullen verzachten binnen 3 tot 5 dagen.

Is een inspuiting duur?

Deze ontspannen en frisse look blijft, persoonsafhankelijk, 4 tot 6 maanden. Voor een vervolgsessie komt u best alvorens de inspuiting helemaal is uitgewerkt; het product zal dan langer houden!

Tegen zweten?

Een inspuiting is ook zeer geschikt voor het stilleggen van overmatig oksel- of lieszweten. Vraag Dr. Hoeyberghs zelf voor meer uitleg!

EEN INSPUITING WERKT ALTIJD INDIEN HET DOOR EEN ERVAREN ARTS INGESPOTEN WORDT!

Dr. Jeff Hoeyberghs garandeert dan ook graag de werking ervan. Indien het niet (overal) werkt, spuit hij na een week GRATIS bij!

FILLERS

De jonge huid is gaaf, volumineus en erg elastisch. Door het ouder worden, verandert dat. Dit leidt tot de kenmerkende verouderingstekenen van rimpel- en plooivorming en plaatselijk volumeverlies in het gezicht.

Wat doen Fillers?

Fillers bevorderen uw natuurlijke looks door het volume van uw huid te herstellen en uw gelaatsuitdrukking te verzachten. Het corrigeert middelmatige tot diepe rimpels en vouwen met name rond de neus en de mond.

Fillers voor jukbeenderen en kaken

Fillers kunnen ook gebruikt worden om ingevallen wangen te compenseren of afvlakkende jukbeenderen weer op te bouwen met “pommettes”. Wanneer dit goed ingespoten wordt door een ervaren arts, geeft dit een supermooi en zeer natuurlijk resultaat. Hetzelfde geldt voor het creeren van (meer) uitgesproken kaaklijnen.

Het resultaat van de meeste door ons gebruikte Fillers blijft 12-18 maanden, tenzij de dokter anders vermeldt.

Gebruikte materialen: de Belgische overheid verbied het vermelden de namen van medicijen en inspuitmiddelen op websites. Wij beantwoorden graag uw vragen over de gebruikte middelen.

Veroudering van het voorhoofd - lees hier wat u eraan kunt doen.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult