Liposuctie & Huidverstrakking

Liposuctie - Liposculptuur - HuidverstrakkingWat is Liposuctie?

Liposuctie is een algemene benaming voor het wegzuigen van overtollig vet (Lipo=vet, suctie=zuigen).

De liposuctie techniek was de eerste, waarbij enkel het dieper gelegen vet kon worden opgezogen. Liposuctie is tegenwoordig een verzamelnaam geworden voor het laten weghalen van vet door afzuiging. Lees hier over de geschiedenis van Liposuctie.

Bij de nieuwere techniek van liposculptuur gebeurt het vet verwijderen veel efficienter en kunnen we vooral ook een mooiere vorm aan het lichaam geven.

Wat is Huidverstrakking?

Deze liposuctie huidverstrakking methode is de laatste ontwikkeling in cosmetische chirurgie. Het is wetenschappelijk bekend als “Radio Frequentie geAssisteerde Lipoplastiek (RFAL). Deze technologie combineert de bestaande zeer veilige technologie van bipolaire radiofrequente diathermie met de liposuctietechniek. Deze nieuwe techniek maakt het vet vloeibaar door opwarming alvorens het uit te zuigen en tegelijkertijd zet het de inkrimping van de huid in gang. Het effect is een gecombineerde verwijdering van vet en het straktrekken van de bovenliggende huid. Dit is zeer interessant voor vet gecombineerd met een losse huid, maar was tot nu toe onmogelijk zonder chirurgisch verwijderen van huid met de vanzelfsprekende littekens.

Ook cellulitis kan met deze nieuwe techniek eindelijk zeer goed verbeterd worden! Vraag uw plastisch chirurg naar de mogelijkheden.

Kies uw behandeling uit de lijst beneden voor de volledige informatie over:

Liposculptuur
Liposuctie met huidverstrakking
Nazorg bij Liposculptuur
Geschiedenis Liposuctie
Liposculptuur veelgestelde vragen

Informatieve film over liposuctie

Dr. Hoeyberghs laat zien hoe een liposuctie operatie gebeurd.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult