Liposculptuur

Wat is liposculptuur? Het is een vorm van liposuctie.WAT IS LIPOSCULPTUUR?

Liposculptuur is een vorm van liposuctie waarbij er niet alleen vet verwijderd wordt, maar ook nieuwe vorm gegeven aan uw contouren. Tegenwoordig worden beide termen vaak als synoniem gebruikt, maar de liposculptuur is meer geavanceerd dan liposuctie. Hierbij werken we met de inspuiting van verdovende en bloedstelpende vloeistof. Hierdoor verweken de vetcellen ook, waardoor ze vlotter weggezogen kunnen worden.

We gebruiken hierbij zeer fijne naalden (Tumescente Liposculptuur), waardoor de behandeling minder belastend is en betere resultaten geeft.

Een liposculptuur kan vaak ook onder plaatselijke verdoving. Het duurt, afhankelijk van het aantal zones, een half uur tot 2 uur. Na de ingreep kunt u vrijwel direct (onder begeleiding) naar huis.

Deze ingreep is bij uitstek geschikt om de contouren van uw lichaam te verbeteren, op voorwaarde dat het gedaan wordt door een ervaren chirurg. Plastisch chirurg Dr. Hoeyberghs heeft reeds duizenden patienten behandeld en is uitermate kundig met hele mooie resultaten.

Informatieve film over liposuctie

Dr. Hoeyberghs laat zien hoe een liposuctie operatie gebeurd.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult