Liposculptuur veelgestelde vragen

Liposuctie: veelgestelde vragenHOE ONTSTAAT PLAATSELIJK VET?

Erfelijke factoren en hormonen leiden tot stapelingsvet op sommige plaatsen van het lichaam. Dit vet verdwijnt niet met afslanken of sporten en situeert zich bij vrouwen meestal op de heupen, bovenbenen en buik, maar ook aan de armen, de rug en kin.

Streng dieten helpt niet, sterker nog, het accentueert deze plaatselijke vetophopingen vaak nog meer.

Liposculptuur is een zeer geschikte oplossing voor dit probleem. Wanneer we tegelijkertijd te kampen hebben met losse huid, is de Huidverstrakking methode de beste oplossing.

VOOR WIE IS EEN LIPO-BEHANDELING GESCHIKT?

Liposculptuur geeft uitstekende resultaten en 97% van de door Dr Hoeyberghs behandelde patiënten zijn dan ook zeer tevreden.

Tijdens het voorafgaand consult kijkt de plastisch chirurg samen met u welke plaatsen behandeld kunnen worden: de kwaliteit van de huid en het spierweefsel zijn hierbij belangrijk.

WAARSCHUWING: Liposculptuur is geen oplossing voor overgewicht. U gaat NIET afvallen ten gevolge van een liposuctie. Voor gewichtsverlies kunnen wij u helpen om een verandering in uw levensstijl en voeding te bewerkstelligen.

WAT ZIJN DE RISICO's VAN EEN LIPO-INGREEP?

Elke chirurgische ingreep houdt risico’s in. Bij Liposculptuur zijn deze echter zeer klein.

Besmetting door ziekenhuisbacterien zijn niet mogelijk in goede privéklinieken.

Eenmaal thuis, is het belangrijk om onze hygienische leefregels na te leven.

De enige gevolgen van een liposuctie zijn tijdelijke stijfheid, blauwe plekken, zwellingen en doofheid in de behandelde gebieden.

Informatieve film over liposuctie

Dr. Hoeyberghs laat zien hoe een liposuctie operatie gebeurd.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult