Bilvergroting met implantaat

Bilimplantaat

Een bilimplantaat is een geschikte bil correctie voor mannen en vrouwen die vinden dat hun billen te klein of te plat zijn. De plastisch chirurg plaatst het speciale siliconen bilimplantaat diep in de bilspier. Het litteken bevindt zich tussen de billen, vlak boven de anus, waardoor het sociaal onzichtbaar is.

"Cosmetische chirurgen van het Chugay Cosmetic Surgery Institute, Long Beach, Californië leidden een vergelijkend onderzoek om erachter te komen of de ene techniek beter is dan de andere in relatie tot complicaties, post-operatieve pijnen en patiënt tevredenheid."

Lees hier de rest van het artikel "Patiënten geven de voorkeur aan implantaten voor bil vergroting" dat in een uitgave van American Journal of Cosmetic Surgery stond.

 

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult