HOFFkliniek - het team

Het HOFFkliniek Team - jarenlang teamwork

Persoonlijke Begeleiding

Dr. Hoeyberghs werkt als chirurg al vele jaren samen met de operatiestaff en daardoor is dit een geolied team. U zult zien: wij zorgen ervoor dat u niet alleen op de meest deskundige en veilige manier behandeld wordt, maar ook dat u zich thuis voelt en omringd wordt met de beste en meest discrete zorg mogelijk.

Voor de meeste patienten is dit een eerste ervaring met esthetische chirurgie en het is dan ook normaal dat u zenuwachtig bent. Misschien al voor het consult, maar zeker op de operatiedag.

Het verpleegteam van de HOFFkliniek Maasmechelen


In de HOFFkliniek werken we met een klein en vast team en dat is merkbaar. Onze patienten vertellen ons dat zij zich geen nummer voelen: elk staflid kent de patient, vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de nazorg heeft u met dezelfde personen te make

n die uw naam en uw persoonlijke situatie kennen.

Dr. Hoeyberghs werkt niet met assistenten of andere chirurgen samen, waardoor u vanaf het eerste consult tot en met de nacontrole telkens rechtstreeks met hem in contact staat. Ook na de ingreep ontvangt u het gsm nummer van de dokter, zodat u hem bij medische vragen of bij ongerustheid kunt opbellen.

Maak een afspraak

Vaste lijn:      +32 89 50 31 11
Mobiel:          +32 474 45 25 45

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul het CONTACT FORMULIER in

Wij staan u graag te woord! Ook voor meer specifieke vragen zijn wij altijd bereikbaar. Deze prijzen op deze website zijn slechts indicatief en excl. BTW. Een definitieve offerte kan pas gemaakt worden na het intake consult.

Afspraak maken met de HOFFkliniek België

Consult per e-mail

Speciaal voor de mensen die ver weg wonen waardoor een aparte reis enkel voor een consult met de plastisch chirurg moeilijk is, hebben wij ook de mogelijkheid van een oriënterend consult per e-mail!

 

Lees hier meer over het e-mail consult